POKA kabinet je mjesto koje nudi savjetodavni pedagoški rad čiji je cilj pružiti podršku svim sudionicima odgojno-obrazovnog procesa. Podršku i savjetovanje mogu dobiti odgajatelji/ce koje su u neposrednom radu s djecom. Za njih se pripremaju posebne radionice, predavanja i seminari koji osim teorijskog znanja utemeljenog na najaktualnijim pedagoškim spoznajama nude i aktivnosti u kojima su odgajatelji/ce aktivni sudionici i dobivaju konkretne primjere za rad u praksi.

Osim toga, nude se i teme koje su od velikog značaja za rad u predškolskim ustanovama, od komunikacije s roditeljima, upravom, timske komunikacije pa sve do pripreme poticajnog okruženja i materijala za rad s djecom. Nakon svake radionice polaznici dobivaju potvrde o sudjelovanju kao i konkretne materijale koji im mogu biti podsjetnik u radu.

U skladu s potrebama odgajatelja mogu se organizirati i druge tematske radionice. Organiziraju se i stručna predavanja za menadžment/upravu predškolskih ustanova u svrhu promocije važnosti predškolskog obrazovanja te efikasnosti u komunikaciji s članovima tima, a koja pomaže radu same ustanove. 

Nudi se i savjetovanje roditelja kao primarnih odgajatelja djece, a koji se susreću s izazovima roditeljstva u 21.stoljeću. Dio tema i aktivnosti se temelji na Montessori pedagogiji koja metodološki polazi od djeteta kao centra odgojnog procesa, a koja bilježi iznimne rezultate u radu s djecom. Nudimo stručno savjetovanje u primjeni elemenata ove metode u radu s djecom u vidu pripreme materijala i pristupa u rješavanju izazova s kojima se svakodnevno susrećemo.

Predavanja/radionice mogu biti organizirani od strane ustanove ili se putem weba-a možete prijaviti za neku od radionica koje će biti organizirane od strane samog kabineta. Sve detalje dogovaramo u skladu s potrebama i mogućnostima pri čemu nam je cilj da svi polaznici dobiju znanja i alate koje mogu odmah koristiti u radu, pri čemu im nudimo podršku u provedbi aktivnosti. Pedagoški rad je široko područje, ali naši stručnjaci su tu da odgovore na sva Vaša pitanja i dvojbe.

Kontakt

POKA d.o.o., Zagrebačka 2

88220 Široki Brijeg
Kontakt: +387 63 786 915
Email:poka@razvoj-djeteta.ba

Newsletter

Prijavite se pomoću Vaše email adrese i ne propustite novosti iz POKA kabineta!

POKA Form