POKA je mjesto gdje stručnjaci logopedi, psiholozi, fizioterapeuti, senzorni pedagog, terapeut igrom uz vodstvo edukacijskog rehabilitatora (defektologa) pružaju sveobuhvatnu procjenu i terapijski pristup usmjeren ka cjelokupnom rastu i razvoju Vašeg djeteta!

Međusobnom suradnjom, kontinuiranim usavršavanjem i primjenom stečenih znanja i vještina u praksi, omogućujemo postizanje ciljeva koji će  poboljšati kvalitetu života sudionika procesa.

Jasno se zalažemo za ranu intervenciju!

Zadaća rane intervencije je omogućiti djeci dosezanje maksimalne funkcionalnosti u okolini koja će tu funkcionalnost podržati. Da bi kao terapeuti u tome uspjeli, koristimo najmoćniji alat koji imamo – roditelje i odgojitelje!

Njih podučavamo i pružamo podršku kako bi svoje svakodnevne aktivnosti usmjerili poticanju razvoja djetetovih vještina.

Truditi ćemo se uspostaviti pozitivan odnos  s našim korisnicima usluga,  postaviti jasne dogovore u radu, ostvariti aktivnost svih sudionika u procesu, ukazati vam na razvoj djetetovih sposobnosti te vas podučavati primjeni interesantnih poticaja. Zajednički razraditi motivacijski plan za dijete te na kraju truditi se poticati pozitivnu interakciju svih sudionika procesa kako bi zajednički stigli do cilja!

Kontakt

POKA d.o.o., Zagrebačka 2

88220 Široki Brijeg
Kontakt: +387 63 786 915
Email:poka@razvoj-djeteta.ba

Newsletter

Prijavite se pomoću Vaše email adrese i ne propustite novosti iz POKA kabineta!

POKA Form